Answear birthday presents

 

De ziua mea answear mi-a daruit 50 lei cadou. In ajunul aniversarii zilei mele de nastere, am primit un newsletter prin care answear mi-a urat, la multi ani! Am deschis mailul, sa citesc pe indelete despre ce este vorba. De ziua mea answear mi-a daruit  50 lei cadou, sub forma de puncte in contul meu de client. Tot ce a trebuit sa fac a fost sa respect conditiile promotiei, adica in termen de 7 zile, sa ma conectez  la contul  answear și sa fac cumparaturi utilizand  fondurile suplimentare answear.club! … bonusul fiind activ timp de 14 zile după conectare …

Si … m-au convins!

In 7 zile mi-am si facut cadouri … cu fondurile colectate am putut scădea prețul produselor care nu sunt la reducere, cu până la 50%!

Dupa un lung proces de cumparaturi online, uite ce am mi-am daruit … ADIDAS ORIGINALS – Poseta tip sac  din colectia Adidas Originals … model care nu se incheie, confectionat din material textil … Manere lungi (lungimea manerelor: 45 cm) … Inaltimea: 41 cm … Latimea la baza: 36 cm … Adancimea: 6 cm … Mărime: încape în A4 .

Tip: Poseta se purtat pe umar!

Sursa: answear.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s