Buze rosii

Fiecare femeie este unica si are personalitate proprie, iar grupa sanguina este cheia care descuie usa spre misterele feminitatii si a senzualitatii.

Femeia cu grupa sanguina tip O este extravertita si plina de farmec, stie sa convinga atunci cand se indragosteste, ceea ce i se intampla adesea, si vrea un barbat de care sa fie mandra. Este posesiva si geloasa, iar odata casatorita, este atasata si fidela. Buna organizatoare a vietii de familie, metodica, dinamica si intreprinzatoare, isi sustine sotul si copiii. E doar cam ambitioasa cateodata. Are nevoie de contact fizic si dragoste pasionala.

Femeia cu grupa sanguina tip  A are o imaginatie amoroasa inepuizabila; ii plac mai mult decat orice povestile de dragoste, aventurile si pasiunea. Dar in dragoste, dimpotriva, este neincrezatoare, timida, tematoare, si ii e frica sa se indragosteasca si nu o face decat cu greu. Face rar primul pas si adesea risca sa treaca pe langa marea dragoste. Este o buna sotie, dar nu-i place prea mult gospodaria, nici gestiunea familiei.

Femeia cu grupa sanguina tip  B  dinamica si uneori extravaganta in viata sa sociala, devine rezervata de indata ce intalneste barbatul vietii sale. Ii place viata de cuplu cu conditia de a nu fi dependenta. Optimista si inventiva, ea accepta toate situatiile.

Femeia cu grupa sanguina tip  AB e plina de imaginatie si fascineaza barbatii cu comportamentul ei. Este o sotie buna, si isi iubeste casa si copiii.

Pentru toate aceste femei cei de la Melkior, au inventat un ruj lichid cu o textura catifelata si extrem de pigmentata, cu finish mat, rezistent, cu aplicare usoara si care asigura o acoperire maxima dintr-o singura aplicare. Blood Colection (o gama de rujuri lichide nascuta din ideea ca grupa sanguina ne reprezinta) contine 4 nuante de rosu intens asociate celor patru grupe sanguine

Impresie: Rujurile rosii pot avea reflexii rose, corai, oranj, visinii, aramii, adica diferite nuante in functie de tipul de piele si de nuanta parului, astfel, noile rujuri lichide cu nuante atent selectate iti fac viata mult mai usoara cand iti alegi nuanta potrivita. Eu l-am acceptat ca atare.

Tip: Eprubetele Blood Collection contin 4 nuante de rosu intens asociate celor patru grupe sanguine, si se poate cumpara din magazinele fizice, cat si online pe Melkior.ro … 

2 gânduri despre “Jurnal de cumparaturi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s